Duurzame consumptie
OPEN BRIEF AAN UNIVERSITEIT GENT: Op naar een succesvol plantaardig aanbod in studentenresto’s
28 augustus 2023 om 12:14pmDe Universiteit Gent is van plan haar aanbod vegetarische maaltijden te halveren, zo raakte bekend op 18 augustus. In de […]
De magie van wachten op die eerste bloem
11 april 2023 om 15:25pmHoe ziet een duurzame bloemensector eruit? GMF gaat op zoek naar antwoorden bij Paulien Verhaest van Blommm en Veerle Campens […]
Ontmoet… Zoë ‘Alles begon met de niet gedragen hemden van mijn grootvader’
10 april 2023 om 16:09pmIn deze rubriek laten we iemand aan het woord die zich rechtstreeks of onrechtstreeks inzet voor een duurzamer Gent. Deze […]
Green Office moet blijven – open brief
27 maart 2023 om 09:31amGeachte rector, Geachte bestuursleden van de UGent, Moedig en wijs is het om plannen bij te sturen wanneer dat nodig […]
Ontmoet… Hadewijch ‘Van stoppen is zeker geen sprake’
26 maart 2023 om 19:54pmIn deze rubriek laten we iemand aan het woord die zich rechtstreeks of onrechtstreeks inzet voor een duurzamer Gent. Deze […]
Schoonmaakproducten zonder geurtje aan
25 maart 2023 om 19:44pmDrie studenten Innovatie en Ondernemerschap besluiten een bedrijfje op te richten en hun goesting tot ondernemen om te zetten in […]
Een munt met een lokaal verhaal
24 maart 2023 om 19:48pmGeld doet de wereld draaien. Elk product heeft z’n prijskaartje en elke inspanning wordt volgens de euro gevalideerd. Maar wat […]
CoPain en GMF trakteren studente Iris op 1 jaar gratis brood
1 februari 2023 om 12:08pmIris Benoot gaat een verrukkelijk jaar tegemoet: ze wordt getrakteerd op 1 jaar gratis brood van Broodmakers CoPain. De studente […]
- 15 december 2022 om 9:28pm Circontainer: maakt scheiden van bouwafvalstromen bij renovatie kinderspel
- 10 december 2022 om 9:03pm Ontmoet… Ria ‘Dit was niet gewoon een job. Ik was even deel van een gezin’