• Wij zijn GMF

    Sabine, doener

    zot doen en af en toe actievoeren voor 't milieu

Stap mee met Gents MilieuFront op de Refugee Walk

29 september 2024 om 08:00 // Sint-Pietersinstituut Gent, Koning Albertlaan 70, 9000 Gent

Info

De Refugee Walk is een solidair initiatief van Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Elke deelnemer moet zich voor minstens 100 euro laten sponsoren. Het ingezameld bedrag gaat integraal naar de werking van Vluchtelingenwerk Vlaanderen. De Refugee Walk komt dit jaar op 29 september naar Gent! Als Gentse milieuvereniging tonen wij ons solidair met vluchtelingen, die vaak omwille van klimaatverandering hun thuis moeten verlaten. Wij willen heel graag meestappen met een ploeg of ploegen GMF’ers. We hebben al een ploeg van 10, maar er kunnen er nog bij.

Praktisch? We stappen met twee teams: team 40km en team 20km.

20 KM: Het startschot voor deze route wordt gegeven om 13:00 in het Sint-Pietersinstituut in Gent.

40 KM: Het startschot voor deze route wordt gegeven om 8:00 in het Sint-Pietersinstituut in Gent.

Indien je zou kiezen voor de 40km, maar je wil liever vroeger stoppen, kan je dat ook doen na 30 of 40km; maar dan moet je nog je weg maken naar een station. De routes vind je hier terug.

Wat kost dat? Het inschrijfgeld bedraagt €10 voor mensen die deelnemen aan het centraal event. Daarvoor krijg je uitgestippelde en bewegwijzerde routes, om de 10 km een aangenaam rustpunt om even op adem te komen, sanitair, versnaperingen, drankjes, entertainment en natuurlijk de beleving van een prachtig event in ruil. De lunch is €10. Je kiest zelf of je die wil na 20km (op voorhand inschrijven en betalen). Als deelnemer wordt je gevraagd min. €100 in te zamelen. Maar dat mag natuurlijk veel meer zijn!

Goesting? Word lid van ons team via deze link. 

Liever doneren? Kan natuurlijk ook! Via deze link kan je ons team steunen. Vanaf €40 is het fiscaal aftrekbaar, en betaal je dus eigenlijk maar €22.

Print

Zonder leden geen GMF!

Word lid vanaf €10 per jaar en ontvang 4x per jaar ons magazine Frontaal

Lid Worden X